Pimara Oy

Maanrakennuksen ja kunnossapidon moniosaaja

Pimara Oy on maanrakennuksen ja kunnossapidon moniosaaja. Hoidamme monipuolisesti maanrakennustyöt ja maa-aineskuljetukset, sekä rakennamme ja pidämme siistinä ja turvallisina puistot, kaupunkialueet, kiinteistöjen ulkoalueet ja tiet. Joustavasti ympäri vuoden.

Meihin voit luottaa

Maanrakennuksen ja kunnossapidon moniosaaja - Pimara Oy TampereOlemme luotettava ja vakaa yritys. Meihin luottavat niin kunnat, yritykset, taloyhtiöt kuin kotitaloudet. Sovimme kaikesta aina kirjallisesti ja sovittu pitää niin aikataulullisesti kuin kustannuksiltaan.

Monipuolisuus on valttimme

Maanrakennuksen ja kunnossapidon moniosaaja - Pimara Oy TampereMeillä on vuosien kokemus vaativista maanrakennus- ja kiinteistönhuoltotöistä, mutta autamme samalla asenteella ja tinkimättömällä laadulla myös pienemmissä tehtävissä. Palvelemme pääasiallisesti Pirkanmaan alueella.

Osaava ja palveleva henkilökunta

Maanrakennuksen ja kunnossapidon moniosaaja - Pimara Oy TampereKäytössäsi on ammattitaitoinen ja aidosti palveleva henkilökunta. Laadun lisäksi huolehdimme myös työturvallisuus- ja ympäristöasioista.

Moderni kalusto

Maanrakennuksen ja kunnossapidon moniosaaja - Pimara Oy TampereModerni kalustomme kattaa kaiken vaativaan ja tehokkaseen ympärivuotiseen maanrakennukseen ja kiinteistönhuoltoon, asfaltointia lukuunottamatta.

Kuljetusliike Juha Niemenmaa Oy on nyt Pimara Oy

Toukokuussa 2014 nimemme vaihtui napakampaan muotoon Pimara Oy:ksi. Aiemmin meidät tunnettiin nimellä Kuljetusliike Juha Niemenmaa Oy.

Pimaraan luottavat esimerkiksi: